Stihl robotfűnyíró, iMOW okosfűnyíró, robot fűnyíró értékesítése Magyarországon és Budapesten helyszíni telepítéssel és szervizeléssel

Országos iMOW® szakszerviz, ahol személyes segítségnyújtást kapsz. Szervizelést Magyarországon végezzük.
Ha igényled, akar helyszínre kiszálló kollégánk telepíti, szervizeli az iMOW® robotfűnyíródat.

Az iMOW® robotfűnyíró egyidejűleg nyírja és gondozza a gyepet: finomra darabolja a fűnyesedéket, amelyek visszahullva a gyepre hatékony trágyaként szolgál (ezt a folyamatot mulcsozásnak nevezik).

Ez nemcsak elengedhetetlen tápanyagot biztosít a vastag és egészséges gyep növekedéséhez, hanem azt is jelenti, hogy nem kell gondoskodni a levágott fű összegyűjtéséről és elszállításáról.

INNOVATÍV VÁGÁSTECHNIKA

Az iMOW® kétoldalt megélezett fűnyírókést használ a fű vágásához. A penge forgásiránya automatikusan változik nyírásonként, hogy biztosítsa a kés egyenletes kopását és a hosszabb élettartamot.
Nyíráskor az iMOW® rendkívül finomra aprítja a nyesedéket, amely a gyepre visszaszórva természetes trágyaként tápanyagot biztosít a folyamatos fű növekedéshez. Az iMOW® biztonságra is gondol: a fűnyíró penge automatikusan leáll amint valaki megpróbálja felemelni a készüléket, vagy ha a robot váratlan akadálynak ütközik. Stihl robotfűnyíró, iMOW okosfűnyíró, robot fűnyíró értékesítése Magyarországon és Budapesten helyszíni telepítéssel és szervizeléssel.

GYORS ÉS INTELLIGENS

Az iMOW® a piacon az egyik leggyorsabb robotnyíró, amely kevesebb idő alatt képes a gyepfelületet lenyírni.
A beépített esőérzékelőnek köszönhetően a robotfűnyíró esőben nem dolgozik, hanem a dokkoló állomásán marad vagy hazatér oda. Így a vizes fű nem tapad bele a kaszaházba. Az intelligens nyírási tervnek köszönhetően az esőzés miatt kihagyott munkaidőt az iMOW® bepótolja.

FOLYAMATOS MOZGÁS

Az iMOW® akár 40% -os lejtésű területen is képes dolgozni. A tökéletesen eredmény eléréséhez rendelkezik adaptív lejtősebesség technológiával, amelynek köszönhetően automatikusan beállítja a munkasebességet a terep lejtésének és a fű hosszának megfelelően. Stihl robotfűnyíró, iMOW okosfűnyíró, robot fűnyíró értékesítése Magyarországon és Budapesten helyszíni telepítéssel és szervizeléssel. Ezáltal lassabban haladva nyír hosszú, vastag fűben vagy dombos terepen.